Δευτέρα 5 Μαρτίου 2007

Ποιος μπορεί να είναι ο λόγος που κάποιος δέχεται ηλεκτρονικό εκφοβισμό;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οί λόγοι μπορεί να είναι πολλοί.Ένας καλός λογος είναι να κάνουν ρεζιλι κάποιον και ετσι τον βγάζουν στο διαδύκριο σε διάφορες προσοπικές στιγμές.Άλλος λογος μπορεί να ειναι τα λευτα.Μπορεί κάποιος να έχει διάφορο υλυκό στη κατοχή του και τηέλοντας να αποσπάσει λευτά απο κάποιον τον απειλή να διμοσιεύσει της εικόνες στο δυαδύκτυο.Να μιν τα πολυλογο οι λογοι μπορεί να είναι πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Οι λόγοι που κάποιοι δέχοντε ηλεκτρονικό εκφοβισμό μπορεί να είναι άτομα χαμηλότερης νοητικότητας, τα οποία την πατάνε σηνέχεια,μπορεί να είναι άτομα τα οποία την πατάνε από την καλοσήνη τους, αλλά υπάρχουν καί άτομα τα οποία την πατάνε λόγο αφέλιας.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι από τους λόγους που μπορεί να δεχτεί κάποιος ηλεκτρονικό εκφοβισμό είναι όταν έχει εχθρούς και αυτοί θέλουν να εκδικιθούν, ακόμα για την λεγόμενη πλάκα,και το "χαβαλέ", αλλά το πιο σοβαρό είναι όταν κάποιος δεχετε εκφοβισμό χωρίς να υπάρχει λόγος....

Ανώνυμος είπε...

οι λόγοι είναι οτί μπορεί να μην γίναιται να κάτι αυτός ή αυτή και να το αποδέχεται ετσί οπώς είναι,αφού εγίνε είδη ρεζίλι ποιός θα τον/ην πιστέψει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ..ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ "ΚΟΤΣΙΑ" ΝΑ ΠΑΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Κατά την γνώμη μας τα άτομα αυτά δεν πρέπει αναγκαστικά να είναι άτομα χαμηλής νοητικότητας,ή να την "πατάνε" λόγω αφέλειας ή οτιδήποτε άλλο...!Μπορεί να είναι άτομα που προκαλούν και θέλουν να έχουν την προσοχή των άλλων,και έτσι δεν τους "φοβίζει"και πιστεύουμε πως το βλέπουν σαν πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΗΘΩΣ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΘΗΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ...ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!